Nieuw jaar, nieuwe mogelijkheden: Van Doorn overgenomen door MSQ groep

7 januari 2020

 

Van Doorn Dakspecialist
Per 1 januari 2019 (met terugwerkende kracht) heeft de MSQ Groep (Msquared Groep) Van Doorn Dakspecialist in hun groep opgenomen.
Onlangs hebben we bij Van Doorn nog ons 150 jarig bestaan gevierd en zijn we daarmee één van de oudste dakbedekkingsbedrijven in Nederland. Als kroon op dit werk hebben wij als bedrijf het predicaat hofleverancier mogen ontvangen.

Met het oog op de continuïteit voor de lange termijn hebben Ward Schröder en Geert-Jan Vogels besloten dat nu het juiste moment is om het stokje over te dragen aan een nieuwe aandeelhouder. Met de verkoop van zijn belang heeft Geert-Jan Vogels besloten zich geheel terug te trekken uit het bedrijf. Ward Schröder zal zijn werkzaamheden binnen Van Doorn in zijn huidige functie voortzetten.

Wie is Msquared Groep?
MSQ is een familiebedrijf met diepe wortels in de dakenbranche. Met bijna 500 medewerkers realiseren de bedrijven waarin MSQ participeert een omzet van ruim € 140 miljoen. MSQ Groep investeert in bedrijven die werken op, voor of aan daken.
Hoewel het dak de gemene deler is van alle bedrijven van MSQ Groep, zijn er wel degelijk verschillen. De bedrijven onderscheiden zich van elkaar omdat ze opereren in verschillende regio’s, hun eigen manier van werken hanteren en uitblinken in specialisaties. De eigen cultuur is voor ons belangrijk. Dit maakt ieder bedrijf uniek. Van Doorn blijft dus met haar eigen bedrijfscultuur onder de eigen naam opereren. Voor zowel het personeel als de klanten verandert er dus niets.

MSQ denkt en helpt graag mee
MSQ faciliteert haar bedrijven met concrete ondersteuning op het gebied van backoffice activiteiten zoals automatisering, digitalisering, personeelszaken, financiële administratie, inkoop en juridische zaken. Kenmerkend voor de MSQ-aanpak zijn de gestroomlijnde processen en het toepassen van technische en digitale innovaties. Steeds blijven innoveren om toonaangevend te zijn in de branche is de drijfveer. Dat komt de slagvaardigheid van de groepsbedrijven ten goede en stelt hen in staat om efficiënter te werken. Zo is MSQ continu bezig om de concurrentiepositie van haar bedrijven te versterken, wat ten goede komt aan het personeel en de relaties van Van Doorn.

Mocht u vragen hebben over de nieuwe situatie bij Van Doorn, neem dan gerust contact op met uw vaste contactpersoon.

 MSQ

Terug naar het overzicht